Jumaat, 29 Jun 2012

MidYear GiveAway by Pieyza and Yana


 klik banner untuk keterangan lebih lanjut


awak , awak yang baca tuh jom lah join ..
eicha tag >>> najwa fara finie


Nota kaki : eicha suka buat post pagi2 buta :3

BERSENDIRIAN LAGI


hah ! tgk perkataan besar kat atas tuh .. see ?
eicha dah single balik lah kawan ..
buat masa sekarang , biar lah eicha sendiri dulu ..
nak tenangkan hati dah perasaan .. cehhh !
untuk korg yang single jugak .. seppp sikit !
kita sama lah kawan .. hehehe

Nota kaki : penat bercinta .. cehh , mcm byk je pakwe nya :p
 

Ahad, 17 Jun 2012

Segmen Cioccolato World | Tambah Follower Blog & Twitter

Assalamualaikum ..
malam nih eicha nak join segmen from kak diya  
eh , hari nihh birthday dia .. so, HAPPY BIRTHDAY :D



klik banner untuk keterangan lebih lanjut

harap eicha ada tuah lah ye .. insyaAllah :)

NOTA KAKI : di mana ada kemahuan , di situ ada highwayy ..... 

Ahad, 10 Jun 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

Assalamualaikum n salam maghrib ..
eicha nak join lagi giveaway nihh ..
mcm best je .. hehe




klik banner kalau nak join giveaway nih :)


yang di tag itu adalah : zamaliah wafa ikaa kina fara


NOTA KAKI : jom join ramai ramai :D

Rabu, 6 Jun 2012

Dapat Doodle From Apit !

yeay yeay ! yeay yeay !
dapat doodle free from apit ..
dah buat entry pasal segmen dia hari tuh ..
mestilah dapat kenn .. 
so , ini lah hasil nya .. jeng jeng jeng !!


http://2.bp.blogspot.com/-NO8_0xacxN4/T8-Kl80TeGI/AAAAAAAAJD4/16GrbdJXIqU/s1600/eicha.png 


omeyy kenn ? kenn ? cakap comel !
btw , thanks for apit ..


NOTA KAKI : kalau boleh , nak doodle free lagikkk :>

1st Contest By Waniey20

Assalamualaikum ..
kali nih eicha join contest lagiii !


  

Klik banner kalau nak join .. okengg ?

NOTA KAKI :  sekarang dah pukul 2.10 pagi !

Random Giveaway By Cik Fie

Assalamualaikum n selamat pagi ..
skrg nih eicha rajin nak join contest cengginih ..
nih pulak eicha join from blog Cik Fie


  


click banner kalau nak join k ;)

NOTA KAKI : join suka suka .. kalau menang , alhamdulillah :D

Selasa, 5 Jun 2012

Segmen Follower Pilihan Niera

Assalamualaikum n selamat pagi ..
eh , pukul 2 pagi dah ? hehe
eicha nak join segmen nihh from aisyah humaira'


 

korang yang nak join tuh bolik click kat banner nihh okengg ;)
eicha saja try .. hehe

NOTA KAKI : pagi2 buta buat entry nih --'

Segmen Doodle Part 2

Assalamualaikum ..
tgh2 malam cenggini eicha nak post something lah ..
iaitu Segmen Doodle Part 2 bersama Hafizzi Aziz ..
almaklum lah .. first time join .. huhu
 

click banner tau kalau nak join sekali

Nama : eicha
Warna baju : #CC33CC
Warna seluar : #00000
 
yang di tag itu adalah >> zamaliah zaki dan shasya

NOTA KAKI : hope dapat ea doodle yang comel tuh :D

Ahad, 3 Jun 2012

Latest Hang Out

Assalamualaikum , hye :)
eicha just nak tunjuk gambar je ..
nihh kira latest punya hang out ..
tapi tak ramai pun .. 4 org je .. je ?
sikit kenn .. masa tuh pun hari selasa , tak ramai orang ..
tgk wayang pun tak sampai 20 orang .. hahaha 
ada gambar sikit eicha with boif baru eicha 
n gambar wani ngn zaki pun ada :D


gedik lahh zaki tutup muka ><

tayang tiket wayang sikit .. heheh

mereka adalah zaki dan wani <3

masing2 buat muka :3

omeyy , ahakz !

gedik arh gambar nihh ! hahaha

simbol apa tuhh ? --'

berjanji apa ntah dorg tuh

mcm bahangang puns ada gambar nya nihh .. hahaha XD
kali nihh punya hang out biasa2 je ..
tapi di sebabkan keluar dgn boif baru , boleh lha ken ..

NOTA KAKI : jom korang keluar ramai2 ngn eicha :D

Sabtu, 2 Jun 2012

Dia Melamar Saya ??


Dia melamar saya ??
eicha rasa terkejut disamping gembira :D
pada mulanya , eicha saja gatal2 ngn dia ..
dia pun gedik2 ngn eicha ..
saja saja je kan ? kitorang pun just kawan je time tuhh ..
eicha kenal dia pun baru je ..
kenal pun sbb dia budak baru masuk sekolah eicha ..
dah tuh sama kelas ngn eicha ..
eicha tak terpikir pun kitorang akan sampai mcm nih ..
sbb tuh first time eicha nampak dia ..
and dia pulak ada lah kawan baik kepada ex boif eicha
n kawan baik eicha ..
cuma dia je yg eicha tak kenal ..
kami pun mula mcj .. saja saja .. kawan kan ?
then , ada time tuh kitorang ngada2 panggil sayang lah bagai ..
tapi tak ada pape pun ..
kat sekolah tetap panggil aku , kau ..
standart lah kan ?
kat fb lak eicha buat FAKE relay dgn dia .. just FAKE okayy ..
mula2 mmg lah fake .. tapi hari2 mcj woo ! hahaha
tgk nihh .. dia propose eicha kat fb ..



apa yg laki ini sedang lakukan ??
serious eicha tak tahu dia plan nihh ..
maluu ohh org fb tgk ..
tapi still proud of you lah sayangg .. hehehe
tarikh nya 21 MEI 2012 .. baru lagikk ken ?

NOTA KAKI : even maluu .. tapi bangga n happy sebenarnya :D

Hari Kantin Sekolah 2012

Assalamualaikum .. yoo !
korang sihat ke ? Alhamdulillah :)
kat sini eicha nak buat post pasal hari kantin sekolah eicha ..
my beloved school ; SMK RANTAU PANJANG , KLANG
beloved ke ? ntoh lerr ..
hari kantin nihh dah lama pun jgk sebenarnya<28 april 2012>
lama tuhh !!!
tapi disebabkan eicha buat blog baru , terpaksa post hari nihh kan ..
kat sini eicha ada letak gambar .. nak tgk ? meh sini ..

with tasha

tasha n ejal .. mereka sweet kan ? :)

zafri with haziq

me n haziq

chaca n eicha (me)

kami meroyan .. haha ^^

zaki .. bukan laki eicha .. tapi laki wani :D

abg baduts .. muka tak malu nak amek gambar dgn dia ><

ramai2 amek gambar dgn magician

classmate eicha lahh !

with abg shadiq (senior eicha tuh !)

syazwan (senior jugak)

Taufiq .. macam abg ngn adk kan ? haha

fazlin n teha

teha with amira

cacha n wani , buat muka lagikk :3

my bestie ever -munirah- LOVE YOU

tinie n teha

farhani with me :)

eicha n basirah lahh

sama tinggi tak ? haha , jengket je tuh .. opss !

classmate eicha <ihram> hensem tak ? :p

sweet couple <wani  n zaki> :p

dorg jahat gilaa wehh :/

eicha karoke ? ahakz !

eicha dgn ex boif .. nama dia naim .. eicha panggil dia abg :)


banyak skandal ? wahhh ~
haha .. bukan lah .. eicha nihh jenis muka tak malu ><
so , amek je lah pic dgn sesapa ..
sekadar kenangan kan ? nanti tak jumpa lagi , kan susah nak bergambar .. hehe
Actually , yg banyak belon tuh eicha punya tau !
abg baduts tuh yg kasi masa eicha ckp nak bergambar dgn dia ..

NOTA KAKI : penat gilaa lah time tuh .. balik balik terus tidur .. hehe

Jumaat, 1 Jun 2012

Lawatan ke Planetarium

Huii .. Assalamualaikum
eicha nak cerita pasal rombongan kat planetarium n pusat sains negara ..
Actually , lawatan nihh dah lama sebenarnya <26 april 2012>
erhh , kesah pulak aku kan ?
kat sini eicha nak story beserta lampiran kami ke sana ..


eicha tgk apa pun eicha tak tahu :D
masing2 drama lebih

bagai nak keluar kamera semua ye

kami comel , kan ? haha

pose lagikk

bukan boyfie eicha ! classmate je

with azreen .. kitee omeyy .. hehe

suka lah gambar nihh :)

kami kebosanan

banyak lagi gambar nya .. tapi nak upload tuh lama sangat ..
cukup lah nihh kan ? 
okee , yang penting mmg best lah pergi sana :D

NOTA KAKI : lain kali aku nak pergi lagi , aku ajak korg kayy :)